Condicions de compra

Enviament
Les meves peces estan fetes de forma artesanal al meu taller, per aquest motiu necessitaré entre 1 i 5 dies si en el moment de rebre la comanda no la tenc en estoc, una vegada preparada serà recollida per MRW i t’enviaré un correu per poder fer-ne el seguiment, en el transcurs de 24 a 72 hores et serà lliurada a l’adreça que hagis notificat.
L’enviament serà gratuït per les Illes Balears i Espanya peninsular. Per Europa tindrà un cost entre 20€ – 28€ I a la resta del Món s’ha de consultar.

Pagament
La plataforma de pagament implantada al web és del tot segura i està validada per el meu banc. Les dades bancàries només les utilitzarà el meu banc per fer el càrrec de la compra, sense que quedin registrades al formulari de compra.

Devolucions
Si per algun motiu no estàs satisfet/a amb la peça rebuda, ho hauràs de notificar per correu electrònic abans dels 14 dies posteriors a l’entrega del producte, i podràs fer-ne la devolució abans dels 30 dies posteriors a l’entrega del producte.
La devolució de la compra es farà a càrrec i sota la responsabilitat del comprador, a la direcció del taller, amb el embalatge original, la factura i el producte en perfecte estat.