Nova col·lecció ÈOL

Nova col·lecció ÈOL

 

Eclipse 2017

Col·lecció Eclipse 2017

Espaijoia 2015

Un any més he participat a la fira Espaijoia que ha tingut lloc a Barcelona del 9 al 11 d’octubre, on he presentat la meva nova col·lecció BAU.

Amb el suport del departament d’artesania del Consell Insular de Menorca.

Espaijoia 2014

Del 10 al 13 d’octubre les noves col·leccions a Espaijoia 2014 a les Reilas Drassanes de Barcelona, amb el suport del departament d’economia del Consell Insular de Menorca.

Exposició a AFuser d’Artà

A partir del proper divendres dia 1 i durant tot el més d’agost exposició a AFuster d’Artà, amb una selecció de peces de les col·leccions que he anat fent aquests darrers anys.

Exposició Menorca Contemporània a Sòller

L’exposició Menorca Contemporània segueix el seu viatge, Barcelona, Maó, Ciutadella, Palma i València, el proper divendres 11 de juliol, Sóller a la galeria ArteArtesania, un espai dedicat a l’exposició i venda d’artesania contemporània d’autor, fins dia 30 de juliol, amb la col·laboració del departament d’Economia del Consell Insular de Menorca.

Exposició a València

L’exposició MENORCA CONTEMPORÀNIA viatge cap a València, en el marc del Melting point València 2014, el proper 10 de maig tindrà lloc la inaugurarà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, on romandrà fins el 15 de juny, gràcies al suport del departament d’Economia del Consell Insular de Menorca.

 

Exposició a Palma de Mallorca

L’exposició de joieria MENORCA CONTEMPORÀNIA, a la galeria  Aram espai de joies de Palma de Mallorca, fins dia 26 d’abril, amb la col·laboració del departament d’Economia del Consell Insular de Menorca