Nova col·lecció ÈOL

Nova col·lecció ÈOL

 

Eclipse 2017

Col·lecció Eclipse 2017

Espaijoia 2015

Un any més he participat a la fira Espaijoia que ha tingut lloc a Barcelona del 9 al 11 d’octubre, on he presentat la meva nova col·lecció BAU.

Amb el suport del departament d’artesania del Consell Insular de Menorca.

Espaijoia 2014

Del 10 al 13 d’octubre les noves col·leccions a Espaijoia 2014 a les Reilas Drassanes de Barcelona, amb el suport del departament d’economia del Consell Insular de Menorca.

Exposició a AFuser d’Artà

A partir del proper divendres dia 1 i durant tot el més d’agost exposició a AFuster d’Artà, amb una selecció de peces de les col·leccions que he anat fent aquests darrers anys.

Exposició Menorca Contemporània a Sòller

L’exposició Menorca Contemporània segueix el seu viatge, Barcelona, Maó, Ciutadella, Palma i València, el proper divendres 11 de juliol, Sóller a la galeria ArteArtesania, un espai dedicat a l’exposició i venda d’artesania contemporània d’autor, fins dia 30 de juliol, amb la col·laboració del departament d’Economia del Consell Insular de Menorca.

Exposición en Valencia

La exposición MENORCA CONTEMPORÀNIA viaja hasta Valencia, en el marco del Melting Point 2014, el próximo 10 de mayo tendrá lugar la inauguración en el Octubre Centre de Cultura Contemporània, donde permanecerá hasta el 15 de junio, gracias al soporte del departamento de Economía del Consell Insular de Menorca.

Exposición en Palma de Mallorca

La exposición de joyería MENORCA CONTEMPORÀNIA, en la galeria Aram espai de joies de Palma de Mallorca hasta el dia 21 de abril, con la colaboración del departamento de Economía del Consell Insular de Menorca